fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, tirsdag 4. oktober.

Ikke de største feltene denne tirsdagen, men en litt småvrien omgang er det. Å finne en banker er heller ikke det enkleste, så denne gang kjører jeg bankerfritt og heller spare litt på kryssene i noen løp. Minner om at stevnestart er kl.15.45 med start første løp kl 16.00.

Løp 1  Maidenløp, 1750 dt

3 Rebel At Heart – 2 Koster – 5 Zuccca  Outs: 4 Waiting For Emily

Løp 2  V5-1  Xwifeløp, 1600 dt

5 Mestre Dos Magos begynner og nærme seg toppformen. Var god i sin siste start og blir knepen favoritt. 4 Golden Globe vant også løp i sin siste start. Det er lenge siden sist, men viser han samme takter i seiersløpet så blir han farlig. Det hjelper også med fire kilo lettelse. 6 Menttobeme er nå ute på en mer riktig distanse, mens det kan være for kort for 8 Split Personality.

5 Mestre Dos Magos – 4 Golden Globe – 8 Split Personality  Outs: 6 Menttobeme

Løp 3  V5-2  Høstfinale Jerndivisjon, 1100 dt

Et åpent spilleløp hvor det trengs garderinger. Min favoritt blir under tvil 6 Reckless. Har ikke gjort mye feil i år og ender i toppe. Med på bongen må også 7 Doffen, 8 DJ`s Dream og 9 Asaks Ambition.

6 Reckless – 9 Asaks Ambition – 7 Doffen  Outs: 8 DJ`s Dream

Løp 4  V5-3  V4-1  Høstfinale – Bronsedivisjon, 1100 dt

Kun to hester blir å finne på kupongen. Jeg tror 1 Pal O`Mine vinner løpet, men synes 2 Caipirinha har vært så god i år at han må med på kupongen. Blir overrasket om noen utfordrer en disse to.

1 Pal O`Mine – 2 Caipirinha – 3 On Offer  Outs: 10 Priceless

Løp 5  V5-4  V4-2  DD-1  Høstfinale – Bronsedivisjon, 2400 dt

5 Buffalo Soldier var god sist selv om det bare holdt til en andreplass. Får vinnertipset igjen. Dyktig lærling på ryggen som har 3 kilo lettelse. 7 Tookwino var veldig positiv sist og hvis formen er litt bedre så kan han fort vinne dette løpet. 1 Giovanni Nobile har skuffet på Øvrevoll i år, men er droppet i handicap og bør snart vinne et løp. 3 Prince Field får Chaves på ryggen og det er alltid et pluss.

5 Buffalo Soldier – 7 Tookwino – 3 Prince Field  Outs: 1 Giovanni Nobile

Løp 6  V5-5  V4-3  DD-2  Høstfinale Jerndivisjon, 2400 dt

2 Roxanne overrasket mange sist og vant sikkert. Vinner fort igjen. 1 Nataniel kan bedre enn dette og bør snart vinne løp. 5 Dubai Next skuffet sist, kan bedre. 10 Fuego har hatt en god sesong og er i orden.

2 Roxanne – 1 Nataniel – 5 Dubai Next  Outs: 10 Fuego

Løp 7  V4-4  Øvrevoll Hesteeierforenings Klokkeløp, 1750