fbpx

Tepin – “Queen of the Turf” – vinder for ottende gang i træk

5-årige Tepin (Bernstein), som senest vandt Queen Mary Stakes på Royal Ascot, startede lørdag efter en god pause. Denne gang gik rejsen til Canada, hvor hun på Woodbines 1600 meter græs hjemførte Ricoh Woodbine Mile (G1) med $1.000.000 i præmiesum.


Tepin og Julien Leparoux.
Tepin og Julien Leparoux.

Som sædvanlig med franskfødte Julien Leparoux i sadlen og i træning hos Mark Casse vandt hun sikkert med en halv længde foran storoutsider Tower Of Texas og med engelsktrænede Mutakayeff på tredjepladsen.

Leparoux udtalte efter løbet: ”Hun blev lidt træt idag, men hun har også haft pause i tre måneder.”

Ejeren Robert Masterson var naturligvis begejstret og udtalte: ”Det var fantastisk. Det er dette vi vil med hende – hun har gjort alt i USA og nu vil vi at alle skal have mulighed for at se hende. Selv om hun nu er automatisk kvalificeret og inviteret til Breeders’ Cup vil vi gerne løbe hende en gang til på Keeneland inden Breeders’. Hun trives med at løbe”.

Tepin kostede $140.000 som åring på Saratoga Sales og har nu en rekord på 13 sejre i 21 starter og over $4.000.000 i præmiesum.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top