fbpx

Hurtig Castro-double

Formstærke Francisco Castro fik den bedst tænkelige start på tirsdag aften, da han sadlede løbsdagens to første vindere på Jägersro. Den første var 2-årige Roxy Sky, der under Elione Chaves let med to længder kunne henvise Stormy Ocean til andenpladsen.


Roxy Sky/Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Roxy Sky/Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Det var tredje karrierestart for Roxy Sky, som lagde ud med en andenplads bag den senere Lambada Cup-vinder Trickbag og senest var tredje bag I Kirk og Sasha Waltz.

Tredje gang var dog lykkens gang for Born To Sea-sønnen, der ejes af Stall Sahora og her kunne bogføre 60.000 kroner på kontoen.

Castro købte selv Roxy Sky for godt og vel et år siden for 7.000 euro på Goffs Sportsman’s Sale, og hesten er første afkom ud af Rock Of Gibraltar-datteren Sparkling Rock, som selv er halvsøster til Listed-vinderen Al Aasifh (Invincible Spirit).

Roxy Sky tilhører første årgang efter Born To Sea (Invincible Spirit), der som halvbror til navne som Galileo (Sadler’s Wells) og Sea The Stars (Cape Cross) har meget at leve op til i stutteriet.


Amadeus Sprint/Per-Anders Gråberg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Amadeus Sprint/Per-Anders Gråberg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Anden dagssejr for team Castro kom i hus med danskejede Amadeus Sprint, der endelig fik årets første sejr i hænderne på Per-Anders Gråberg.

Lynhurtige Amadeus Sprint førte hver en meter af sprintopgøret og vandt let med 3½ længde foran Zacapa.

Her var førstepræmien 28.000 kroner værd for Niels Mathiasson.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top