fbpx

Tre danske sejre og trippel til Lopez

De danske farver tog godt for sig af retterne onsdag eftermiddag på Øvrevoll, hvor både Mette Fruergård, Lone Bager og Bente Slot fik sejre med hjem. Carlos Lopez satte en tyk streg under sit kommende jockeychampionat med tre sejre – og så blev syv af dagens ni løb vundet af kvindelige trænere.


Mette Fruergård lagde for med sin egen Emmys Lane, der i hænderne på netop Carlos Lopez indfriede favoritværdigheden i Tussilago Løp over 900 meter. Den 5-årige Binary File-datter var favoritspillet i 32:10 og vandt med trekvart længde foran Calcaterre til en førstepræmie 23.000 kroner.

Senere strøg Lone Bagers 8-årige Barnum til tops i Tiblisi Løp over 1600 meter og med samme førstepræmie.

Her var Oliver Wilson i sadlen på Anders Bagers Distorted Humor-søn, der med trekvart længde henviste 15-årige Pecoiquen til andenpladsen, mens favoritten April Fool blev tredje.

Dagens sidste danske sejr blev hjemtaget af Bente Slots 8-årige Fuego, der til over 10 gange pengene vandt Norsk Rikstoto Cup Stayer over 2400 meter for Sara Slot.

Fuego besejrede Nataniel og Lady Dylan og kunne bogføre gode 55.000 kroner for årets anden sejr. Fuego vandt også på Derbydagen i Danmark og bragte årets samlede indtjening op over 100.000 kroner.

Fuego/Sara Slot. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Fuego/Sara Slot. Foto: Burt Seeger / US Photo – arkivfoto.

Har du prøvet spilleautomater på nettet? Når spil formår at være spændende efter 100 år, må de være noget særligt. Spilleautomater er noget særligt – de er nemlig ikke gået af mode siden de blev opfundet i slutningen af 1800-tallet. Tag med på en rejse fra de gamle tider med enarmede tyveknægte til de nye tider med online casinoer og virtuelle spilleautomater på spille-automater.com.


Carlos Lopez red sine to øvrige dagsvindere på ryggen af Cathrine Witsø Slettemarks 2-årige Zoffany-datter Camarina, der vandt for anden gang i træk og denne gang besejrede danskejede Brocco med tre længder.

I starten efter vandt Lopez med Annike Bye Hansens Majestic Max og rundede dermed 30 vindere på Øvrevoll i 2016.

Lopez er nu 13 sejre foran Nelson De Souza på andenpladsen, og igen i år virker han helt umulig at fange.

Cathrine Erichsen bidrog til dagens “girl power” blandt trænerne med at sadle to vindere.

Først var det 9-årige Ingvild der vandt for Raphael Freire og siden 3-årige Lord Divine sejrede under Alan Wallace.

Henrik Engblom og Fredrik Reuterskiöld stod for de eneste trænersejre blandt herrerne. Førstnævnte med 3-årige Love To Love/Nathalie Mortensen i et maidenløb over 1600 meter og sidstnævnte med 7-årige Lindenthaler, som virkelig har fundet melodien over forhindringer og her vandt for anden gang på stribe med Christopher Roberts på ryggen.


Resultater: Øvrevoll, onsdag 7. september

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top