fbpx

Ny Gruppe-1-sejr til Streckers Quiet Reflection

Den 3-årige Showcasing-hoppe Quiet Reflection, der senest var anden i July Cup (gr.1) og før det vandt Commonwealth Cup (Gr.1) på Royal Ascot, vandt i dag en sikker sejr på Haydock Park.


Løbet var det traditionsrige Haydock Sprint Cup – 32 Red Sprint Cup (Gr.1) over 1200 meter med en førstepræmie på formidable 161.190 pund.

Hoppen, der ejes i fælleskab med syndikatet Ontoawinner og træner Karl Burke, blev redet af staldjockey Dougie Costello, som ligesom Burke er tidligere forhindringsjockey.

Quiet Reflection ventes at starte næste gang i oktober på Ascot på den store Champions Day.

Hun kostede “blot” £44.000 som åring på Goffs UK Breeze Up og har nu vundet £625.696 og har 7 sejre i 9 starter. Ontoawinner-syndikatet opererer i det moderate prisleje med sine indkøb og har 40 heste i forskellige ejersyndikater med i alt mere end 100 ejere.

Kevin Stott havde sit første ridt i et Gruppe-1-løb med Goken, som dog sluttede næstsidst i feltet. Træner Kevin Ryan udtalte før løbet, at Kevin er en meget talentfuld og “cool” jockey.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top