fbpx

“Det her år kan blive mit bedste i sporten”

Med 3.412.762 kroner på præmiekontoen har Jägersro-træner Fredrik Reuterskiöld stor chance for at slå cifrene fra 2015, hvor stalden nåede over fire millioner.


Fredrik Reuterskiöld og sønnen Oscar Berneklint med Giftorm efter sejren i Zawawi Cup (Gr.3) på den svenske Derbydag. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Fredrik Reuterskiöld og sønnen Oscar Berneklint med Giftorm efter sejren i Zawawi Cup (Gr.3) på den svenske Derbydag. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Jeg har været utrolig tilfreds med året hidtil”, siger han til GalopSport.

“Vi har kun haft 69 starter indtil videre siden nytår. Vi var lidt uheldige i Svenskt Derby, men som helhed er jeg indtil videre meget fornøjet med 2016”.

”Vi har mange spændende 2-årige på vej, så jeg holder med dig, det her år kan blive mit bedste i sporten”, oplyser Fredrik Reutersköld, der hidtil er noteret for 14 trænersejre i 69 starter og en sejrsprocent på over 20, og mere kan måske følge i morgen på hjemmebanen.


Kitty Cat Fly besejrer Call Me Back på Jägersro. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Kitty Cat Fly besejrer Call Me Back på Jägersro. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

”Vi har et godt hold ude. Kitty Cat Fly og Mrs Lilly Allen starter i Svenskt Oaks Trial. Mrs Lilly Allen er bedst af de to, men de 2200 meter er et spørgsmålstegn, for jeg er ikke sikker på hendes formåen på distancen”.

”Til gengæld er jeg sikker på, at Kitty Cat Fly står hver en meter. Hun har vundet på 2200 meter tidligere, og det er nok fifty-fifty imellem dem”, bedømmer Fredrik.


”Trickbag må være en topchance i maidenløbet for de 2-årige. Han var anden i debuten, hvor det efter min smag gik alt for stærkt undervejs oppe foran. Dukker der ikke en ukendt stjerne op, skal han række meget langt i denne sammenhæng”.

”Vi har starterklæret fire til Juvenile Sprint, men den ene er meget tvivlsom. Mycliff bliver sandsynligvis slettet, så jeg rangerer de resterende med No Doubts som den bedste før Perronita og El Gordo”, sammenfatter Fredrik Reüterskiöld.

Eneste konkurrent til Fredrik Reuterskiölds deltagere er Vanja Sandrups danskopdrættede The Danish Girl, der imponerede ved at vinde sin debut over 1000 meter med halvanden længdes afstand til netop Fredrik Reuterskiöld-trænede Trickbag.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top