fbpx

“Nu får hun lov at teste dirten”

Træner Bent Olsen samler normalt ikke på andenpladser, men i aftes var han stort fornøjet med en hest, som sluttede nærmest vinderen.


Bent Olsen og familien Haugaard tager imod Elektra Art og Marcos Robaldo efter den overlegne sæsondebut. Foto: Burt Seeger.
Bent Olsen og familien Haugaard med Elektra Art efter sejren i Guineas Trial tidligere på året. Foto: Burt Seeger.

”Jeg synes, at Elektra Art leverede et topløb og hun var kun kort slået af en hest med 92 (Omar Bradley – red.)”, siger Bent Olsen dagen derpå. “Jeg kan ikke bedømme, om hun løb over sit tal, eller den anden ikke svarede sit handicap op”.

”Hun er en tophoppe, som fik den udblæsning det gjaldt om inden det nu gælder Oaks i tre forskellige lande, første gang Svenskt Oaks den 14. august”, beretter Bent Olsen.

“Hun har hidtil ikke startet på Jägersro, men nu får hun lov at teste dirten inden Oaks – ligesom Cabanac gjorde forud for Svenskt Derby”.

Familiens Haugaards Elektra Art har tredjepladser i de klassiske Mowerinaløb og Dianalöpning og hun har hidtil ikke løbet længere end de 1600 meter, som også var distancen i aftes.

”Men jeg er sikker på, at hun står 2400 – og også at hun magter underlaget på Jägersro. Det gør klasseheste som regel”, bedømmer Bent Olsen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top