fbpx

“Han kom såret hjem efter Breeders'”

Den fynske succestræner Marc Stott drager i morgen på solotur til Aalborg med Mericon, som var stort slået i Dansk Breeders’ Cup. Mericon var sidst i mål, 28 længder efter vindende Karmastrikesback.


Mericon/Nicolaj Stott vinder på Klampenborg foran Holy Sparkle og Bright Cross. Foto: Burt Seeger.
Mericon. Foto: Burt Seeger.

”Men han kom såret hjem efter løbet”, fortæller Marc Stott.

“Han havnede i et trafikproblem, og det er bare at se bort fra den start. Nu går han meget ned i konkurrence, fordi jeg vil genopbygge hans selvtillid”.

”Mericon er meget, meget bedre end det man så i Breeders’ og jeg tager til Aalborg med sejrsforhåbninger”, siger fynboen.

Aalborg-træner Keld Chr. Karlsen har tidligere i år været ude med riven, fordi mange trænere ikke bakker op omkring løbene på de danske baner, selvom man ikke bor lige ved siden af banen. Denne opfattelse deler Marc Stott.

”Ja, helt afgjort. Jeg skal også derop til deres store galopdag. Det burde alle danske trænere med nogenlunde stalde gøre, ligesom man bør det til Jyllandsløbsdagen og Fyensløbsdagen”.

”Jeg vandt to gode handicaps i Odense forleden med 20.000 kroner i førstepræmie i begge løb. Det var bedre betalt end tilsvarende handicaps i Klampenborg, men der var ikke så mange modstandere – jeg forstår det ikke”, siger Marc.

Nationalligaens nummer tre ser også frem til fredag otte dage i Klampenborg, hvor han forventer at sadle flere heste.

”Jeg skal have Captain Morgan ud inden Scandinavian Open. Han mangler dog et løb, da Klampenborg ophævede løbet for nylig hvor jeg havde startanmeldt. Vi kommer også med Efesos i Derby Trial Stakes, og jeg forventer at se ham langt bedre end i Jyllandsløbet”, slutter Marc Stott.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top