fbpx

“Håber, at han kan blive anden til Breakdancer”

Formstærke Hans Adielsson har heste til start på både Bro Park i morgen og på Jägersro på tirsdag. Her fortæller den formstærke veteran om staldens chancer til GalopSport.


Amarillo Starlight och Kevin Stott. Foto: Amie Karlsson/GalopSport
Amarillo Starlight och Kevin Stott. Foto: Amie Karlsson/GalopSport

Bro Park – mandag:

”Golden Dollar vandt sin debut på en god måde og ligner en hest der kan markere sig i årgangen. Starter for første gang på Bro Park, hvilket jeg ikke tror giver problemer, og det bliver nok Amacitalöpning næste gang”.

”Amarillo Starlight (8. løb – nr. 3) er kommet fint over Jockeyklubbens 2000 Guineas. Vil givetvis gå et nyt, godt løb og jeg håber, at han kan blive anden til Breakdancer.


Cala Boca vinder overlegent i hænderne på Per-Anders Gråberg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Cala Boca vinder overlegent i hænderne på Per-Anders Gråberg. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Jägersro – tirsdag:

”La Maitresse (1. løb – nr. 2) har været en stor skuffelse og har endnu ikke sejret. Var tæt ved i fjor, men har ikke været i nærheden af sejr i år. Tilfreds med en præmie”.

”Cala Boca (3. løb – nr. 5) er ude for at få et løb inden Svenskt Derby. Han var godkendt sidst i Svenskt Derby Trial og udvikler sig hele tiden. Lærlingen har redet hesten i løb en gang tidligere. Jeg tror på sejrschance”.

”Burning The Clocks (5. løb – nr. 2) er sænket i vægt, og løber nu med sit laveste handicaptal siden han kom til Sverige. Viste i glimt noget sidste år, men har ikke leveret varen i denne sæson. Outsider på det forbedrede tilbud”.

”Ebba (7. løb – nr. 7) er ude i et maidenløb, og jeg tror snart min hest vinder løb. Leverede sit hidtil bedste løb senest, klart slået af vinderen, men langt foran de øvrige heste. Vinderchance”, afslutter Hans Adielsson.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top