fbpx

“Ingen præcis plan efter Zawawi Cup”

Onsdagens Lunchgalop på Jägersro indledes med Summer Sprint over 1200 meter, hvor syv deltagere dyster om 100.000 kroner. 


Let'sgoforit och Oliver Wilson på väg mot seger. Foto: Amie Karlsson/GalopSport
Let’sgoforit og Oliver Wilson. Foto: Amie Karlsson/GalopSport

Topvægten bæres af hjemmebanens sprinterkonge, Let’sgoforit, som blandt andet udfordres af 4-årige Hall Of Fame.

”Han har vundet begge sine løb efter hjemkomsten fra Dubai”, fortæller træner og delejer Bodil Hallencreutz.

“Let’sgoforit skal primært bruge løbet som optakt til Zawawi Cup på vores derbydag. Det er et løb som han har vundet i både 2014 og 2015, så alle sejl sættes til for et hattrick”, fortsætter hun.

Verglas-sønnen triumferede senest ganske let i Lanwades Stud Jägersro Sprint (L) på Pramms-dagen, og han har siden haft tæt på to måneders løbspause.

“Jeg tror, at han er med helt fremme i morgen, selv om det kun er opvarmning. Til gengæld har jeg ikke nogen præcis plan for ham efter Zawawi Cup, for græsløb er udelukket. Vi har heller ikke taget stilling til, om han skal til Dubai igen til vinter, men nu må vi også hellere lige se i de to kommende opgør, om han fortsat er kongen på sin hjemmebane”, smiler Hallencreutz.


Beat Baby besejrer Hall Of Fame. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Beat Baby besejrer Hall Of Fame. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Blandt onsdagens konkurrenter er Dina Danekildes 4-årige Hall Of Fame, som virkelig imponerede stort i sin sæsondebut for to uger siden. Her gav han fire kilo til lynhurtige Beat Baby over 1000 meter og så længe ud til at kunne trække det længste strå. Med sæsondebuten overstået og otte kilo mindre på ryggen end Let’sgoforit kan han muligvis byde favoritten op til kamp.


Rock Of Eden og Steigtinden

Bodil Hallencreutz starter yderligere to heste på Jägersro onsdag eftermiddag. Den første er 3-årige Rock Of Eden, en halvbror til den tidligere Jyllandsløbs-, 2000- og St. Leger-vinder Dan Tucket.

Han kommer ud over 2400 meter i et opgør forbeholdt heste med højst 58 i handicap. Mount Nelson-sønnen har endnu ikke fået et handicap og kan risikere at gå alene over banen.

”Han gik nogenlunde i sin debut og vil være bedre med løb i kroppen. Han fik ikke nogen præmie første gang uden, men det tror jeg, at han får nu”, anser Bodil Hallencreutz.


I dagens afsluttende 2-årsløb debuterer danskopdrættede Steigtinden over 1000 meter.

Foxwedge-datteren tabte længder i starten i sit prøveløb, men fløj ned gennem opløbet og leverede et gedigent indtryk bag den senere Future Stars-vinder Lady Of Course og en anden af onsdagens konkurrenter, Francisco Castros Stricker.

”Hun kom godt over sit prøveløb og er staldens første 2-årige starthest. Jeg tror på en god præstation direkte i debuten, men har svært ved at bedømme modstanden”, slutter Bodil Hallencreutz.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top