fbpx

Stor aften for Lone Bager i Oslo

Lone Bager drog fra Nordjylland til den norske hovedstad med store forventninger, og efter sejre til både Jumeirah og That Was Easy blev disse forventninger mere end indfriet. 


Jumeirah og Shane Karlsson vinder foran Matauri.
Jumeirah og Shane Karlsson vinder foran Matauri.

“Han har aldrig været bedre”, sagde hun tidligere på ugen til GalopSport om Jumeirah, som førte fra start til mål i Eliteløp over 2400 meter og besejrede tre klassiske vindere.

8-årige Jumeirah fik dermed den perfekte optakt til Kapps Stora Pris på Bro Park i begyndelsen af juli, og Bro Parks baneprofil ser ud til at være noget nær perfekt for den stort galopperende søn af Gold Cup (Gr.1)-vinderen Black Sam Bellamy. Jumeirah havde sæsondebuteret med en fjerdeplads i Göteborg, og med det løb i kroppen var han ustoppelig denne Sankt Hans Aften på Øvrevoll.

De to næste pladser blev indtaget af Niels Petersens duo Matauri og Eye In The Sky, hvorefter Wido Neuroths Khyber klemte sig ind imellem endnu en Petersen-duo i Duke Derby og Beentheredonethat.

Førstepræmien var 39.375 kroner værd for ejer Anders Bager.


Anden dagssejr stod Lone Bagers egen That Was Easy for i det afsluttende opgør over 1730 meter.

That Was Easy kom direkte fra en frisk sejr på Øvrevoll, og i Ole Larsen Young Riders’ Championship blev det anden på stribe – denne gang under Oliver Wilson, som vandt afdelingen foran Fanny Olsson på Rutalkingtome og Didrik Finnbråten på Elusive Thought.

Her var førstepræmien 22.000 kroner værd.


Miss Rebel.
Miss Rebel.

Dagens bedst betalte opgør, Subaru Sølvdivisjion Mile, blev vundet af Cathrine Witsø Slettemarks fabelagtige hoppe Miss Rebel, der i hænderne på Carlos Lopez sejrede med næsten 2½ længde foran Lord Of Trouble og Well Tried.

Sejren var gode 65.000 kroner værd for Stall Exit.


Angel Love.
Angel Love.

Der var også to gode 3-årsløb på programmet. Det første var over 1600 meter og havde efter to afbud kun fire heste til start.

Det blev en ren opvisning af Wido Neuroths Pivotal-datter Angel Love, som virkelig går frem i øjeblikket og let besejrede Focus On Me med mere end fem længder.

Hvad der foregik i vinderspillet i dette løb er lidt af en gåde, idet Angel Love startede op som klar favorit i under 1,5 gange pengene, men siden steg oddset støt og hun endte som en ren gave med at være feltets mindst spillede i 36:10.


Ruler Of Course.
Ruler Of Course.

Lige så stor en gave til spillerne var Ruler Of Course ikke i det efterfølgende løb.

Sidste års vinder af Vinterfavoriternas Pris var spillet helt ned i 12:10 og sejren var heller aldrig i fare i 3-årsløbet over 2160 meter græs.

Da Per-Anders Gråberg gav marchordre forsvandt Ruler Of Course let fra Wido Neuroths duo Red Zeppelin og Koster til en sejr på seks længder.

Der var 26.250 kroner i førstepræmie til både Stall Perlen og Fam. E. Nagell-Erichsen, som henholdsvis ejer Angel Love og Ruler Of Course.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top