fbpx

Hammer tager de 11 bokse…

…og får sin italienske Oaks-2’er med sig! Den danske træner med base i Iffezheim behøvede ikke mere end et døgns betænkningstid før han sagde ja til muligheden for at træne videre i stalden der grænser op til privatboligen, hvor han nu starter op som “public trainer” med 11 heste.


Lennart Hammer og staldens førstejockey, Bertrand Flandrin.
Lennart Hammer og staldens førstejockey, Bertrand Flandrin.

Én af de 11 er den 3-årige hoppe Gambissara, der for kort tid siden var anden i Oaks d’Italia (Gr.2).

Også jockey Bertrand Flandrin fortsætter med at ride staldens heste.

Hammers søn Thore rider med hver dag indtil skolen starter igen i september og også rejsefodermesteren følger med danskeren til den nye base.

“Jeg er også meget glad og taknemlig for den støtte flere af staldens hesteejere har vist mig, men for at få en fornuftig forretning op at stå, skal der flere heste til”.

“Vi har kort rejsetid til flere af de franske provinsbaner og jeg synes, at vi har været gode til at finde passende opgør til det materiale vi har haft med at gøre”.

“Måske er der også skandinaviske hesteejere der i fremtiden kunne tænke sig sætte en hest i træning hernede – i så fald skal de være hjerteligt velkomne til at tage kontakt”, siger Lennart Hammer torsdag eftermiddag til GalopSport.

Stalden som Hammer nu flytter ind i ejes – ligesom trænerens privatbolig og de omkringliggende stalde – af Lars Jensen, som nu har opsagt Nuri Özdogan for at give plads til den danske træner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top