fbpx

Mulighed for dansk deltagelse i Epsom Derby (Gr.1)

På lørdag rides, vil jeg påstå, det mest prestigefulde 3-årsløb i verden – Epsom Derby. I år ser det også ud til at blive det mest værdifulde hestevæddeløb, der nogensinde er redet i England.


Efter fire efteranmeldelser mandag til hver £75.000, bliver præmiesummen på £1.545.000. De efteranmeldte er John Gosdens nuværende næstfavorit Wings of Desire (Pivotal) som skal rides af Lanfranco Dettori, Godolphins fransktrænede Cloth Of Stars (Sea the Stars), andelshesten Humprey Bogart (Tagula) og Hong Kong-ejede Red Verdon (Lemon Drop Kid).

Desuden er Hubert Streckers Biodynamic (New Approach) stadig med blandt de 18 mulige deltagere.

Coolmore har syv deltagere tilbage, hvor ubesejrede (i to starter) US Army Ranger formentlig er den bedste, og han ventes at få Ryan Moore i sadlen.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top