fbpx

Ingen spil i Skandinaviens første 2-årsløb

Onsdag eftermdidag er Jägersro vært for årets første skandinaviske opgør for den yngste årgang. Det bliver dog uden mulighed for at spille, idet fire ud af fem heste kommer fra samme træner.


Det er Hans Adielsson, der igen i år kan indlede en stor unghestesatsning og er sikker på mindst fire af de fem præmier i 2-årsopgøret om 100.000 kroner, der rides som eftermiddagens niende og sidste løb.

Adielsson sadler hoppen Carambola Star (Eishin Dunkirk – Inching v. Inchinor), der er halvsøster til storløbsvinderen Casanova Star; Yakutsk (Center Divider – Racing Lady v. Academy Award), Asma Asma Marouf (Appel Au Maitre – Au Pair v. Domedriver) og Golden Dollar (Eishin Dunkirk – Solid Snake v. Golden Snake), mens feltets eneste ikke-Adielsson-deltager er Maria Sandhs Maxi Motion (Mingun – Loreley v. Nicolotte).

Både brasilianske Valmir de Azeredo og argentinske Martin Rodriguez er ude med skader, og for 2-årsløbet betyder det, at Oliver Wilson erstatter sidstnævnte på ryggen af Yakutsk.

Blandt de udgåede til morgendagens løb er den mest opsigtsvækkende Francisco Castros Sea Commander, der ellers var den forventede storfavorit i V4-spillets tredje afdeling.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top