fbpx

Halsproblemer i stor svensk stald

En af svensk galopsports største træningsstalde har problemer for tiden. Patrick Wahls heste har løbet under niveau på det sidste, efter en ellers klart godkendt start på sæsonen.


Patrick Wahl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Patrick Wahl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

“Flertallet af mine heste døjer med dårlig hals”, siger Patrick til GalopSport. “Der er kun en medicin, og det er tålmodighed, for det er ikke noget man kan forcere sig ud af. Det er tungt når det forekommer, men jeg har prøvet det før”.

Kun en enkelt af Patrick Wahls heste har fået penge blandt staldens seneste syv starter. Helt uhørte cifre for træneren, som med en god periode inden sygdommens brød løs, har snor i sidste års cifre.

“Ser man udover den nuværende sygdomsperiode, er jeg vældig tilfreds med min stald. som tæller 39 heste lige nu”, siger Patrick Wahl, som starter en enkelt hest på Jägersro, til trods for at førstepræmien kun er 19.000 kroner.

”Double Cat (2. løb – nr. 7) har en mægtig opgave, som jeg ved den kan løse med sejr. Jeg måtte slette hende fra en planmæssig start for et par uger siden med dårlige blodværdier. Hun bør være i orden nu bør ikke have tabt sin fine form. Jeg tror på vinderchance”, erklærer Patrick Wahl.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top