fbpx

Nyquist storfavorit blandt 11 i Preakness

Andet ben i den amerikanske Triple Crown rides som sædvanlig allerede 14 dage efter Kentucky Derby. Sent lørdag aften/natten til søndag gælder det Preakness Stakes over 1900 meter på Pimlico i Baltimore.


Denne bane ejes for øvrigt Stronach Group, som gerne ville lukke banen og overflytte aktiviteterne til den nyrestaurerede Laurel Park, også i Maryland.

Feltet er på 11 heste og storfavoritten Nyquist, der er ubesejret og vandt en let sejr i Kentucky Derby, har startspor tre og man kan forvente en hård udgangspace, hvor Nyquist vil stræbe efter fronten.

Skulle favoritten sejre venter Belmont Stakes over 2400 meter 14 dage senere på Belmont Park i New York.

Andenhesten fra Kentucky Derby, Exaggerator, er med igen, medens danskeejede Mor Spirit bliver hjemme efter sin skuffende indsats i Kentucky Derby.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top