fbpx

O.J.’s Winners. Øvrevoll, torsdag 12. maj

Med 290 000 ekstra i sekserpotten forventes det en pen omsetning i V65 spillet på Øvrevoll torsdag kveld. En oversiktlig omgang som jeg tror vil gi en hyggelig utbetaling. Ikke blant de største, men ikke blant de minste heller. Min banker denne torsdagen kommer i siste avdeling.

Løp 1 Downtown Oslo Løp, 2400 dt

3 Favilla – 4 Queens Delight – 1 Inittiwinit  Outs: 5 Prince Field

Løp 2 V65-2 PA Minibuss Cup Amatørløp.

Ikke mange hester i den første avdelingen. Løpets favoritt blir 1 Pecoiquen som også bør vinne etter sine to første prestasjoner i år. Var mye slått sist, men gikk absolutt et godkjent løp. Stallkompisen 5 Lucky Lucioni bruker å trenge et par løp før han vinner. Vant bare et løp i fjor men er nå senket i hcp. 6 Minas Tirith har til gode å vinne løp, blir vanskelig denne gangen også, men kan få en fin premie. 2 Nandura var mye slått sist, trippelplass som gjelder.

1 Pecoiquen – 5 Lucky Luciono – 2 Nadura  Outs: 6 Minas Tirith

Løp 3 V65-2  3-Årsmaidenløp, 1600 dt

Kveldens sportslige godbit. Flere spennende treåringer starter her og favoritt igjen blir 3 Cape Hollow. Får nå på seg blinkers og skal være forbedret siden sist. Det må han også være hvis han skal vinne dette løpet. Kan fort få konkurranse av stallkompisene 2 Zucca og 5 Wigill. Sistnevnte rapporteres å jobbe bra, mens Zucca gikk et bra løp sist selv om han var slått mye av eldre hester. Tiden i det løpet var bra. Med på tipslisten kommer også Neuroths 4 Lady Marma. Gjorde sin debut i Tyskland med en fjerdeplass. Neuroth har hestene sine i form, så hun blir løpets outsider.

3 Cape Hollow – 5 Wigill – 2 Zucca  Outs: 4 Lady Marma

Løp 4 V65-3  V4-1 Don Tomaso Løp, 1600 dt

Et åpent spilleløp hvor det må garderes. 3 Hard To Believe gikk fine jevne løp i fjor og gjør sin årsdebut her. Kan vinne på direkten da stallformen til Slettemark er god. 6 Buffalo Soldier er den høyest rangerte i feltet. Med lærling på ryggen og fire kilo av så kan dette gå veien. 4 Mohikan går på det jevne. Vinner når du minst aner det, og sist på tipslinja kommer 5 Skyfall. Mye slått sist, men avsluttet fort.

3 Hard To Believe – 6 Buffalo Soldier – 5 Skyfall  Outs: 4 Mohikan

Løp 5 V65-4  V4-2  Day Walker Løp, 2400 dt

2 Colourist har sett slått ut tidlig i sine starter, men samler seg og kommer tilbake. Dyktig lærling på ryggen og tre kilo av gjør han til favoritt. Bør vinne dette løpet. 6 Seth tjente fine penger i fjor som 3-åring. Viser han litt av det han gjorde i Svensk Derby Consulation i fjor, så kan han utfordre favoritten. 1 Ares skuffet som mye betrodd sist, kan bedre. 5 Party Fever har ikke hatt noen god start på sesongen, men viste litt bedre takter sist. Må være kraftig forbedret hvis han skal vinne her.

2 Colourist – 6 Seth – 1 Ares  Outs: 5 Party Fever

Løp 6 V65-5  V4-3  Dama Kier Løp, 1100 dt

9 Reckless gikk det store ord om første løpsdag. Ble da slått av stallkompisen som han slipper å møte nå. Er bedre enn sitt hcp og vinner snart løp, kanskje allerede her. 2 Denico  hadde en god vinner foran seg i sin siste start. Kjemper med der fremme og kan vinne dersom favoritten svikter. 10 Mainline gikk også et bra løp i sin siste start. Med et litt bedre startspor så hadde vinnersjansene vært større. 3 Fovever Fong har aldri vinnet løp. Årsdebuten her kan by på alt. Ingen vinnertype, men bærer liten vekt.

9 Reckless – 2 Denico – 3 Forever Fong  Outs: 9 Mainline

Løp 7  V65-6  V4-1  Desert Rally Løp, 1100

Måten han vant på sist var imponerende. Sluttiden også. Derfor blir 6 Caipirinha rundens banker. De andre skal springe fort for å slå denne hesten som sjokkvant i sin siste start. 3 Pretty Perfect gikk også meget bra sist og vil få en fin premie, men å slå Caipirinha blir vanskelig. 9 Allinornothing avsluttet i lynfart sist men rakk aldri å hente vinneren da. Med litt forbedring så vil plasseringen også bli bra. 1 Cambuslang har møtt overmakten i sine siste starter. Ikke mye slått, men avslutningene holder ikke helt hjem.