fbpx

“Stenhård modstand – men de sætter ham ikke af”

Bent Olsen tager tirsdag til Jägersros gigantiske Pramms-dag med tre heste i transporten. I selve hovedopgøret, Pramms Memorial (L) med 1,2 millioner i præmiesum, sadler han den norske 2000 Guineas-vinder, Brownie.


Ligesom ved sæsondebuten på Klampenborg sidste lørdag, hvor Brownie sluttede anden bag Captain Morgan, henter Olsen Rafael Schistl op fra Tyskland for at ride Sunday Break-sønnen, der for første gang i karrieren skal testes på dirt.

“Han møder stenhård modstand, men de sætter ham ikke af. Brownie har været blandt de tre første otte gange ud af ni. Denne gang er hun ude mod de bedste heste nogensinde, men jeg tror han får penge med hjem – og det gør min jockey også”, fortæller Bent Olsen til GalopSport.

Brownie indledte sæsonen på Klampenborg med 84 i handicap, men han blev hævet to kilo for andenpladsen bag Marc Stott-trænede Captain Morgan, der selv blev hævet tre kilo til 87.


Wooton's Walk (FR). 3-årig hoppe v. Wootton Basset - Tofu (Anabaa). Foto: Burt Seeger.
Wooton’s Walk (FR). 3-årig hoppe v. Wootton Basset – Tofu (Anabaa). Foto: Burt Seeger.

Spørges Bent Olsen til sin bedste chance blandt de tre startheste på Pramms-dagen, er han ikke i tvivl om, at den tilhører 3-årige Wootton’s Walk, der sendes ud i IKC Sunrice over 1200 meter. Hoppen, der ligesom Brownie rides af Rafael Schistl, møder fire gode konkurrenter og skal forsøge at revanchere sig ovenpå Jägersro-debuten senest.

“Hun fik en uheldig debut for os, men det er en start som spillerne bare må glemme. Nu går vi ned på en kortere distance, som hun har fungeret fint påi Frankrig og det er absolut vores bedste chance for sejr på dagen”, mener Bent Olsen.


Miss Phone Girl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Miss Phone Girl. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Endelig bringes 4-årige Miss Phone Girl til start i Listed-opgøret Lanwades Stud Jägersro Sprint over 1200 meter, og hun kastes for alvor for løverne mod navne som Volatile, Let’sgoforit og Over The Ocean.

”Hun endte lige udenfor pengene i sæsondebuten hvor vi testede hende over milen. Ligesom Wootton’s Walk kommer hun ned på 1200 meter tirsdag, og det er afgjort er plus. Hun møder nok for gode heste til at være aktuel for en topplacerig, men jeg tror på en præmie”, slutter Bent Olsen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top