fbpx

Dawn Raid kom løs på Klampenborgvej

Få minutter inden starten af lørdagens Amatør/Lærlinge Handicap smed hoppen Dawn Raid sin rytter Sabina Gammelgård til jorden, og så begyndte en rejse for hesten, som normalt kun kan opleves på film. Ejeren Heidi Nielsen fortæller:


”Dawn Raid kom løs og løb ind i haven ved en villa, som ligger lige ud til galopbanen. Fra haven fortsatte min hest ud på Klampenborgvej. Der løb hun op af bakken og hen til svinget, hvor vi bilister drejer af, når vi skal på motorvejen mod Helsingør”.

”Som et mirakel blev hun stoppet da hun kom til Lundtofte”, beretter en lettet Heidi Nielsen. “Jeg græd af glæde, da politiet fortalte mig, at min hest ikke var død”.

”Jeg var sikker på, at hun ikke havde klaret det på de stærkt trafikkerede veje. Umiddelbart ser det ud som om, at hun heller ikke har pådraget sig nogen form for skade”.

”Det var rørende, at personer fra de øvrige stalde hjalp mig med at køre efter Dawn Raid”, afslutter Heidi.

Sabina Gammelgård forlod Klampenborg Galopbane i bil, men er nu i skrivende stund på Viborg Sygehus.

”Jeg er på skadestuen fordi jeg har en smerte i brystet i venstre side og er i tvivl om hvorvidt der er brækket eller bøjet ribben, så nu får jeg det lige tjekket så jeg er sikker på hvor meget jeg skal forbindes inden løbene i morgen”, fortæller Sabina Gammelgård, som er tilmeldt to løb i morgen på hjemmebanen i Skive.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top