fbpx

Gruppe-1 i Hong Kong på søndag

På søndag rides Audemars Piguet Queen Elizabeth II Cup (Gr.1) over 2000 meter på Sha Tin i Hong Kong. Løbet har en samlet præmiesum på HK$20 millioner over 2000 meter. Løbet regnes som det niende-bedste i verden på denne distance.


Highland Reel og Ryan Moore vinder Hong Kong Vase (Gr.1). Foto: Hong Kong Jockey Club.
Highland Reel og Ryan Moore vinder Hong Kong Vase (Gr.1). Foto: Hong Kong Jockey Club.

Det er et stærkt felt på 13 heste med alle de bedste lokalttrænede deltagere. Coolmores Highland Reel med Ryan Moore i sadlen er nok favorit.

Han vandt i december Hong Kong Vase og var derefter fjerde i Dubai Sheema Classic og vender nu tilbage efter flere laurbær.

Fra Japan kommer der tre heste til start, hvor Nuovo Record senest var anden i Hong Kong Cup, medens Lovely Day var 3. i Japan Cup.

Sydafrika er repræsenteret af Mike de Kocks Ertijaal, der som 3-årig vandt Cape Derby og har løbet godt i Dubai som fjerde i Dubai Turf (Gr.1).

Australien kommer med Rising Romance (NZ) som var fjerde i Queen Elizabeth Stakes på Randwick i Sydney.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top