fbpx

Neuroth: “Jeg er meget skuffet over Suborics”

Stall Perlens Pas de Secrets (High Chapparal) forsøgte sig i dag i et godt 3-årsløb på den tyske hovedbane i Köln. I et felt på otte heste lå han næstsidst hele vejen og led under et uinspireret ridt af Andreas Suborics.


Vinder blev Gestüt Röttgens Degas, en søn af Exceed and Excel, der sejrede sikkert med en og en kvart længde i hænderne på Adrie De Vries.

Wido Neuroth kunne efter løbet ikke skjule sin skuffelse – hverken på sine egne sociale kanaler eller overfor GalopSport.

“Jeg er meget skuffet over den ridning Suborics præsterer i dag. Han red ikke efter rideordren og allerede fra start fik hesten ikke lov at til galoppere fremad. Ind på opløbet red Suborics direkte ind i problemer og det værste er, at Pas De Secrets ikke blevet redet på i opløbet”.

“Det er anden gang Suborics rider for mig, uden at følge min rideordre. Han får ikke flere ridt for mig”, slutter Wido Neuroth.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top