fbpx

“Jeg forventer at sende tre heste til Klampenborg”

Jørgen Tølbøll er på gæsternes hold ved næste lørdags sæsonpremiere i Klampenborg. “Jeg forventer at sende tre heste over, uden at jeg har tro på det store”, siger Odense-træneren til GalopSport.


Magnifico og Le Tølbøll vinder på Klampenborg i 2015. Foto: Burt Seeger / US Photo.
Magnifico og Le Tølbøll vinder på Klampenborg i 2015. Foto: Burt Seeger / US Photo.

”Vores heste er ikke så hårdt tunet og de behøver et løb i kroppen, så de bliver umiddelbart ikke noget for vinderspillerne”, fortsætter han. “Vi kommer med Borodino, Mytho og debutanten Indian Marteeny. Le (Tøllbøll – red.) rider samtlige tre”.

“På Klampenborgs andendag kommer vi over med Magnifico, som vandt første gang ude på samme bane i fjor. Den blev skadet sidste år, og har derfor ikke startet siden juli”.

Ungheste er sædvanligvis ikke noget man forbinder med Jørgen Tølbøll, men den nuværende besætning på fem omfatter 2-årige Margiduddi.

”Hun er meget tiltalende i træning. Det er afkom nummer fire ud af moderen Hot Chili. De tre første har Idaho Quest som far, og han har ikke udmærket sig i avlen. Margiduddi er efter Mambo King, og jeg synes det ser rigtig godt ud på nuværende tidspunkt”.

”Vi har derfor også valgt at bedække Hot Chili i år. Hun er gået til Sjælland, til familien Bechmanns avlshingst Pistachio, som jeg synes har gjort det forrygende med meget få chancer”, slutter Jørgen Tølbøll.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top