fbpx

Ændringer i Klampenborgs baneprogram

Når Klampenborg i næste uge udgiver årets første baneprogram, GALOPPEN, bliver det med en række ændringer i forhold til tidligere. 


“Som de fleste allerede ved, har vi færre driftsmidler at gøre godt med, og det har medført omprioriteringer på flere punkter. Heriblandt GALOPPEN”, siger Nicholas Cordrey til GalopSport.

“GALOPPEN er et vigtigt redskab i forhold til vores eksisterende kunder, men også for rekrutteringen af nye. Naturligvis fortsætter udgivelsen op til hver løbsdag, men vi kommer desværre til at skære ned på det redaktionelle stof i selve programmet. Til gengæld bliver det publiceret online på vores webside senere på ugen”, forklarer Cordrey.

GALOPPEN havde indtil sæsonafslutningen i fjor Dennis Madsen som fast tipsekspert, men han er i mellemtiden overgået til Nicholas Cordreys tidligere stilling som Sportschef i Svensk Galopp.

“Dennis var en ekstern ressource, og i år har vi af økonomiske årsager valgt at foretage programproduktionen internt. Det bliver således vores egen sportschef, Michael Koefoed, der leverer tips til Klampenborgs løb i 2016”.

“Det primære mål er, at vi på alle de ordinære løbsdage kan have GALOPPEN klar meget tidligt efter starterklæringen.

I løbet af ugen op til løbsdagene vil vi så supplere med tips og øvrigt redaktionelt indhold på vores hjemmeside. Og på storløbsdage som fx Derbydagen er det business as usual med et fuldspækket program”, lover Nicholas Cordrey.

Klampenborg starterklærer mandag morgen til årets første løbsdag, der finder sted lørdag den 23. april.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top