fbpx

Specialisthåndtering af Klampenborgs græsbane

Med 11 dage til årets sæsonpremiere er græsset forårsgrønt i Klampenborg. “Vi har outsourcet håndteringen af græsbanen og samarbejder nu med en specialist, der skal sikre os en fremtid som værende Skandinaviens bedste væddeløbsbane”, fortæller Nicholas Cordrey til GalopSport.


Klampenborgs opløb den 11. april 2016. Foto: GalopSport.
Klampenborgs opløb den 11. april 2016. Foto: GalopSport.

Samarbejdet begyndte i påsken, hvor banen blev vertikalskåret, dybdeluftet, gødet og fik sået nyet græs.

“Vi har været heldige med den milde vinter – græsset er grønt og vokser flot. Vi har foretaget en ændring af den daglige drift af banen, og det betyder blandt andet, at der oftere vil blive foretaget dybdeluftning. Det foregår i praksis ved, at der bliver stukket 25 centimeter ned i jorden og lavet drænhuller, så vandet bedre kan synke ned i jordbunden. Det hjælper både om sommeren og i efteråret”, forklarer Klampenborgs direktør og fortsætter:

“Vi kan på nuværende tidspunkt ikke hamle op med de høje præmiesummer i Sverige, men vi kan i stedet gøre alt for, at have en konkurrencedygtig græsbane i topkvalitet”.

“Derudover indledte vi sidste efterår et godt samarbejde med amatørrytterklubben, som yder en stor indsats med banelapning lige efter sidste løb på hver løbsdag, og der er noget vi er rigtig glade for at kunne fortsætte med i den nye sæson”.

Der anmeldes tirsdag til Klampenborgs sæsonpremiere den 23. april.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top