fbpx

Bonusdargent vinder for Brandt på Saint-Cloud

I mandagens tredje løb over 2100 meter på Saint Cloud havde træner Pia Brandt endnu en vinder. 


Det var den 4-årige hingst Bonusdargent (Kendargent – Quadded Bere v. Epistolaire), der i Zalim Bitovs farver vandt for anden gang efter ankomsten til sin nuværende træner sidste sommer.

I fjor var han blandt andet sjette i Deutsches Derby (Gr.1). Pia Brandt udtalte efter løbet, at han elsker at gå fra front og han kæmpede tappert til målstregen, hvor han efter målfoto sejrede med næse foran Khalid Abdullahs  Contribution fra championtræner Andre Fabres stald.

Tysktrænede Sweet Thomas var yderligere en næse efter på tredjepladsen.

Maxime Guyon sad i sadlen på vinderen, som øgede indtjeningen med ca €14.000.

Bonusdargent blev solgt som åring for €50.000.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top