fbpx

Lovende debut af Neuroths Pas De Secrets i Köln

Wido Neuroths anden 3-årsdebutant, Stall Perlens Pas De Secrets, leverede en virkelig lovende debut i Köln på 2. Påskedag.


Pas De Secrets/Jan-Erik Neuroth (til venstre) bliver tredje i sin debut i Köln.
Pas De Secrets/Jan-Erik Neuroth (til venstre) bliver tredje i sin debut i Köln.

I et vinderløb over 1850 meter var High Chaparral-sønnen slået med fem længder til tredjepladsen af Zirconic Star (Samum), der sejrede med en halv længde foran Weltmeister (Areion).

Zirconic Star havde allerede aflagt maidentitlen som 2-årig, mens Weltmeister også havde en start under hovene fra i fjor. Begge heste opretholder engagement i Deutsches Derby på Hamburg-Horn i juli, og Pas De Secrets fulgte godt med sine konkurrenter indtil luften slap op et par hundrede meter fra målstregen.


Pas De Secrets, der havde Jan-Erik Neuroth i bøjlerne, er helbror til den norske Breeders’ Prize Classic-vinder Hi Finn, og hans karriere følges også med interesse på York Stutteri, idet familien Elsass i november erhvervede moderen Quiet Waters (Quiet American) for 35.000 euro på Goffs November Sale.

Quiet Waters er i fol ved Europas “Champion First Season Sire”, Zoffany (Dansili), og hun har termin den 20. april.

Pas De Secrets har engagement i de største skandinaviske klassikere i 2016, heriblandt både Svenskt og Norsk Derby. Han kostede selv 65.000 guineas – mere end 700.000 danske kroner – da Peter Doyle sikrede sig hammerslaget for Stall Perlens regning på Tattersalls October Yearling Sale i 2014.

Se løbet herunder:


Rafael Schistl opnåede en tredjeplads i søndagens Listed-opgør i Hoppegarten og en fjerdeplads i mandagens Listed i Köln.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top