fbpx

Det sagde rytterne efter Dubai World Cup (Gr.1)

“Jeg forsøgte bare at holde balancen uden at bevæge kroppen. Jeg var ikke så bekymret over, at sadlen gled, jeg blev bare ved med at se fremad og tænke “hvor er målstregen”. Den var meget langt væk. Jeg følte, at hvis jeg kunne ramme svinget i tredje eller fjerde spor ville jeg klare den. I dag beviser han hvor god han er når han er 100% i orden. Han føltes godt i forprøven og vandt let. Jeg ville ikke ride ham helt ud ved den lejlighed fordi jeg vidste, at han ville få et hårdt løb i dag. Mit mål efter at have vundet The Triple Crown var at vinde Dubai World Cup. I fjor blev han nummer to og det var ikke særlig sjovt”.
Victor Espinoza (jockey, California Chrome).


“Han er tilbage til sit bedste og gik et perfekt løb. Jeg havde en god position undervejs, men California Chrome er bare en superb hest”.
Christophe Soumillon (jockey, Mubtaahij)


“Han endte langt ude i banen på grund af det udvendige startspor, men han afsluttede stærkt. Det er en endnu bedre præstation med tanke på, at denne type bane er anderledes end den han er vant til derhjemme”
Flavien Prat (jockey, Hoppertunity) 


“Forløbet blev fint. Vi fulgte efter California Chrome hele vejen, men Frosted kom lidt tidligere af biddet i dag i forhold til hvad han plejer. Han var ikke lige så god i dag som han var sidste gang og jeg er ikke sikker på hvorfor”.
William Buick (jockey, Frosted)


“Løbet var bare for langt”.
Frankie Dettori (jockey, Mshawish)


“Jeg kunne godt have ønsket mig, at det var gået hurtigere undervejs, men alt i alt har han gået et super godt løb efter en besværlig forberedelse. Han bliver en virkelig god hest til næste år”.
Pat Dobbs (jockey. Candy Boy)


“Jeg synes han kom godt hjem og han er på vej tilbage”
Ryan Moore (jockey, Keen Ice)


“Han kom godt fra start men forsøgte at bide en anden hest der kom op udvendigt på ham. Han fik ikke det ønskede tempo, blev lukket inde og fik aldrig mulighed for at gøre en god figus. Han mistede gejsten på grund af kick-back rundt det sidste sving og jeg ville have ham længere ud i banen, men han kunne ikke følge de førende”
Hideaki Miyuki (jockey, Hokko Tarumae)


“Han kunne slet ikke tackle underlaget og det var hurtigt overstået for os”
Vincent Cheminaud (jockey, Vadamos)


“Han gav mig ingenting i dag, så jeg skubbede ham ikke og lod ham bare galoppere hjem”.
Joao Moreira (jockey, Gun Pit)

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top