fbpx

Theodorico anden i sæsondebuten

The Curragh i County Kildare åbnede i dag den irske galopsæson med årets andet europæiske gruppeløb. Det første, Prix Exbury, blev løbet på St. Cloud i Paris en halv time inden.


På programmet var også 3-årshandicappet Madrid Handicap over 1400 meter i blød bane.

Sejren gik ganske let til Hamdan al Maktoums Awtaad, en hingst efter Cape Cross som bar top vægt.

På andenpladsen i respektfuld afstand sluttede Theodorico, som er helbror til den 2-årige Søren Jensen-trænede hoppe Giulia.

Formen er nok ikke så dårlig, idet Awtaads næste opgave formentlig bliver Gruppe-3-opgøret Gladness Stakes i begyndelsen af april.

Awtaad opretholder engagement i Irish Derby, mens Theodorico står i både det engelske og irske 2000 Guineas.

Awtaad trænes af Kevin Prendergast og blev redet til sejr af Chris Hayes.

I Gruppe-3-løbet for hopper, Lodge Park Stakes over 1600 meter, var William Buick rejst over for at ride sin arbejdsgiver Godolphins Devonshire (Fast Company), og det så længe ud til at han skulle flyve hjem med en sejr i bagagen, indtil Queen Blossom (Jeremy) kort før mål kæmpede sig forbi til en længdes sejr.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top