fbpx

Storslået Pia Brandt-double på Saint-Cloud

Ubesejrede Camprock, som ejes af Frankrigs største hesteejer i kompagniskab med familien Drion-Sundström og er opdrættet af Anna Sundström, vandt sit livs anden start i lørdagens Prix Rose de Mai (L) over 2000 meter med €55.000 i præmiesum.


Camprock vinder Prix Rose de Mai (L) på Saint-Cloud.
Camprock vinder Prix Rose de Mai (L) på Saint-Cloud.

Hoppen, som er efter Myboycharlie og ud af Sadler’s Wells-datteren Camporese, er nu en af favoritterne til det franske 1000 Guineas – Poule d’Essai des Pouliches (Gr.1). Hun blev redet til en halv længdes sejr af Maxime Guyon.


Etonnez Moi vinder overlegent i sin debut.
Etonnez Moi vinder overlegent i sin debut.

I dagens fjerde løb kom endnu en sejr som set med skandinaviske øjne er særlig morsom. Finn Blichfeldts ustartede treårige hoppe, Etonnez Moi, vandt det 2000 meter lange Prix Dushka med tre overlegne længder i hænderne på Mikael Barzalona.

Hoppen er opdrættet af Mr. Ascot – hun er efter High Chaparral og ud af Lomitas-datteren Hot Fudge.

Hot Fudge var i Lennart Reuterskiöld Juniors træning årets bedste ældre hest i Klampenborg og vandt bl.a. Sceptre Stakes to gange, samt de to klassiske opgør Mowerinaløb  og Dansk Oaks. Desuden var hun tredje i Dansk Derby 2006 bag Peas And Carrots og Django. I alt sejrede Hot Fudge 12 gange i 32 starter og opnåede et handicap på 89.

Hot Fudge er selv opdrættet i Sverige af Paleum AS og var ejet af Finn Blichfeldts mor, Sonja Söderberg.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top