fbpx

Historisk afgørelse for engelske væddeløb

I et forespørgselssvar har den engelske regering bekræftet, at de med virkning fra 1. april 2017 vil indføre en ny afgiftsmodel for hestesporten. 


Det indebærer, at bookmakerne og alle som modtager spil på engelske løb, skal betale en afgift til hestesporten – uanset på hvilken platform spillet foregår.

Dette er en meget stor forbedring, da en stadig større del af spillet går via internettet og også til udenlandsk-registrerede firmaer på Malta, Gibraltar m.v.

I Danmark har Danske Spil også holdt sin stigende internetomsætning udenfor hestesportens baneprovisions-ordning, så det er naturligvis et aspekt som hestesportens forhandlere vil lægge stor vægt på i dialogen med Skatteministeriet.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top