fbpx

American Pharoahs lillebror solgt privat

American Pharoahs 1-årige helbror er blevet solgt i en privat handel. Det oplyser hestenes opdrætter, Jane Lyons, fra Summer Winds Farm i Kentucky.


I henhold til kontrakten må hun hverken oplyse pris eller køber.

Dog siger hun at hingsten stadig befinder sig  i USA.

Åringen er døbt Irish Pharoah, hvilket kan give visse associationer.

American Pharoah er efter Pioneerof The Nile (ja, det er sådan det staves) og ud af Yankee Gentleman-datteren Littleprincessemma.

Den senere Triple Crown- og Breeders’ Cup Classic-vinder kostede 300.000 dollars som åring i Saratoga.

Littleprincessemma var gold året efter American Pharoahs fødsel, men hun blev atter sendt til Pioneerof The Nile i i 2013 og folede året efter en nu 2-årig helsøster der siden fik navnet American Cleopatra.

I februar fik American Pharoahs mor et hoppeføl efter USAs varmeste avlshingst netop nu, Tapit (Pulpit).

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top