fbpx

Er det Kahyls første?

Bechmann Racing tog i sidste halvdel af februar imod et hoppeføl, der måske viser sig at være første afkom efter Berner Olsens nye Galileo-søn, Kahyl. 


Hoppeføl v. Kahyl - Miss Valuev (Pistachio).
Hoppeføl v. Kahyl – Miss Valuev (Pistachio).

Føllet er ud af Pompøs Cup-vinderen Miss Valuev (Pistachio), som selv var opdrættet, ejet og trænet af familien Bechmann.

Miss Valuev sæsondebuterede med en sikker sejr som 3-årig og var derefter blandt favoritterne til Jyllandsløbet i Århus, men hun pådrog sig forinden en kodeledsforvridning og måtte holde så lang en løbspause, at hun først kom tilbage igen den første søndag i september 2011.

Her vandt hun i sikker stil den korte udgave af Dansk Oaks, Pompøs Cup over 1600 meter, med fire længder foran Ride For Roses og Edge Of Eternity.

Miss Valuev gik i stutteriet i 2013 og fik i 2014 en hingst efter Binary File. Han hedder My Nephew og er netop gået i træning på Enghavelyst.

Berner Olsens avlshingst Kahyl blev importeret til Danmark mod slutningen af 2014 og bedækkede sine første hopper i fjor.

Han er ud af Storm Cat-datteren Song To Remember og halvbror til Garden City Breeders’ Cup Stakes (Gr.1)-vinderen Magnificent Song.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top