fbpx

Moore og Sun Jewellery slog til igen

Efter parrets sejr for nylig i Hong Kong Classic Mile over 1600 meter, var spørgsmålet om Sun Jewellery (Snitzel) ville kunne klare den 200 meter længere distance i søndagens hovedbegivenhed på Sha Tin, Hong Kong Classic Cup (Gr.1), med HK$ 10 millioner i potten (ca. 8 mio danske kroner).


Sun Jewellery/Ryan Moore vinder Hong Kong Classic Cup (Gr.1). Foto: The Hong Kong Jockey Club.
Sun Jewellery/Ryan Moore vinder Hong Kong Classic Cup (Gr.1). Foto: The Hong Kong Jockey Club.

Efter et strålende ridt lykkedes det Ryan Moore at bjærge sejren hjem med hals foran favoritten Werther med australske Hugh Bowman i sadlen.

På tredjepladsen kom Blizzard med Gerald Mosse og på femtepladsen sidste års Epsom Derby-firer, Givovanni Canneletto, med championjockey Joao Moreira.

Vinderen trænes af årets championtræner in spe i Hong Kong, australske John Size.


Sun Jewelry har nummer 1 og rides i rosa farver. Se løbet i reprise herunder:

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top