fbpx

Miss Vordingborg – delvist – solgt

Ejer og opdrætter Hilmer Petersen, som i fjor havde stor glæde af sin hoppe Miss Vordingborg (Layman – Crystal Gazer), har solgt en halvpart i hoppen til Birte Müllertz, som også er hesteejer hos træner Søren Jensen.


Miss Vordingborg/Nicolaj Stott. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Miss Vordingborg/Nicolaj Stott. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Svenskfødte Miss Vordingborg vandt to gange og mere end en kvart million svenske kroner i 2015, når man medregner ejerbonus.

Hendes største triumf var sejren i Stig Holms Memorial over 1600 meter på Jägersro med en førstepræmie på 100.000 kroner.

Desuden var hun tredje i SM for 2-årige på Täby samt 4. i Dansk Kriterium.

I førstnævnte opgør fik hun sidenhen tildelt andenpladsen grundet piskebrug på andenhesten IKC Nightingale.

Miss Vordingborg går sin klassiske sæson i møde med 76 i generalhandicap.

Hun er meldt i Mowerinaløb og Dansk Oaks, og naturligvis findes der også en hel del passende opgaver på Jägersros dirt, hvor hun allerede har bevist, at hun fungerer glimrende.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top