fbpx

“Hun fungerer godt på græsset”

Den 5. februar i fjor blev Jessica Long-trænede Volatile nummer to i Meydan Classic Trial, og han fulgte som bekendt op med at vinde selve Meydan Classic tre uger senere. I år har Sverige igen en 3-årig kandidat til opgørene i form af hoppen Dolly Dagger.


“Hun ser fortsat godt ud og starter efter planen i Meydan Classic Trial den 11. februar”, siger træner Fredrik Reuterskiöld til GalopSport.

“Hun startede på dirt i 1000 Guineas Trial senest, men hun skifter nu over på græs og det ser ikke ud til, at der er flere opgør på dirt til hende i denne omgang. Carlos Lopez red hende i et arbejde forleden, og hun fungerer godt på græsset”, fortsætter han.

Dolly Dagger vinner SM 2-åriga med Elione Chaves. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Dolly Dagger ved sejren i SM 2-åriga – hendes hidtil eneste start på græs. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Mr Ascots Dolly Dagger har kun startet på græs en enkelt gang tidligere, og det blev med en overlegen opvisning efter føring fra start til mål i SM for 2-årige over 1150 meter på Täby.

Hoppen, der er halvsøster til Frank Lloyd Wright, har afgjort størst familiemæssige traditioner på dirt. Moderen, Little Green Apple (Funambule), vandt bl.a. Svenskt Kriterium og tog samtlige sine fem sejre på sandet.

Frank Lloyd Wright vinner med Per-Anders Gråberg | Täby 130831 | Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp
Frank Lloyd Wright vandt ligesom sin lillesøster Dolly Dagger SM 2-åriga på græs. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp

Dolly Daggers to øvrige gode søskende, Virgil og Girl From Ipanema, vandt ligeledes kun på dirt track. Til gengæld har Frank Lloyd Wright vundet to gange på græs, inklusiv storløbet SM for 2-årige – akkurat som Dolly Dagger selv.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top