fbpx

Dobbelt klassisk vinder til Berner Olsen

En dobbelt klassisk vinder er på vej til hjemmet hos opdrætter Berner Olsen. Ikke en fuldblodshingst, men et af de største danske talenter nogensinde i dansk travsport.


Det handler om den dobbelte klassiske vinder Rusty Dust, som var overlegen i sin årgang som både 2- og 3-årig, med sejre i både Dansk Opdrætningsløb og Dansk Trav Kriterium. Rusty Dust var favorit til derbysejren på Tarok-niveau, men en skade satte en brat stopper for hestens væddeløbskarriere.

”Vi har lejet Rusty Dust og har valgt, at Bener Olsen skal have den stående som avlshingst, fortæller den danske opdrætterforenings daglige leder Mikkel Stub Jørgensen.

Rusty Dust nåede 11 sejre i 22 starter, med præmier for 1.244.812 kroner. Berner Olsen har dermed tre fuldblods- og to halvblodshingste opstaldet, idet han ligeledes har USA-traveren Persall Hanover indkvarteret i tillæg til Special Quest, Primatico og Kahyl.

Kendskabet til Berner Olsen har fået travsportselskeren Mikkel Stub Jørgensen til at overveje, at blive en del af galopsporten med køb af en fuldblodshoppe til avl. ”Jeg tror det kan være spændende”, siger bornholmeren.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top