fbpx

Grade-3-sejr til Wentworths søster

ScanVet Stallions’ nu 6-årige hingst Wentworth (Acclamation) har en særdeles kapabel lillesøster i Sandiva (Footstepsinthesand – Miss Corinne).


Wentworth og Oliver Wilson sejrer i Reverdy Pokalløb (L). Foto: Burt Seeger.
Wentworth og Oliver Wilson sejrer i Reverdy Pokalløb (L). Foto: Burt Seeger.

Sandiva var oprindelig i træning hos Richard Fahey i England og ejet af anpartsstalden Middleham Park Racing, men hun er nu i Qatar-stalden Al Shaqab Racings eje. I Faheys træning vandt hun Gruppe-3-opgøret Nell Gwynn Stakes i Newmarket samt Gruppe-3-løbet Prix Calvados i Frankrig.

Hendes to første starter i USA gav sejre i henholdsvis Tropical Park Oaks og Suwannee Stakes (Gr.3). Siden fulgte flere fine placeringer i Grade-2 og Grade-1 inden i går, hvor hun sejrede i Gulfstream Parks Marshua’s River Stakes (Gr.3) om $150.000 over 1700 meter. Hun vandt efter føring fra start til mål.

Sandiva er i træning hos Todd Pletscher og blev redet af Javier Castellano. Hoppens nye ejere har næppe fortrudt købet, idet hun nu har en resultatrække på 18 starter med 7 sejre samt to anden- og tredjepladser og en samlet præmiesum på 569.537 US$.

Wentworth vandt Härkila Pokalløb (L) på Klampenborg i 2014 og blev siden kåret som Årets Galophest i Danmark, men en skade holdt ham på sidelinjen i hele 2015.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top