fbpx

Brian Wilson i samarbejde med SOC-vinder

Med kun tre sejre og 316.211 kroner i præmier skal 2015 hurtigst muligt i glemmebogen for Klampenborg-træner Brian Wilson.


”Mine heste var syge i størstedelen af sæsonen. Det skal ikke lyde som nogen undskyldning, men det er fakta”, siger han til GalopSport.

“Vi går lørdag morgen i gang med at friske stalden op, så vi forhåbentlig kan slippe for sygdom i år”.

”Jeg har 11 heste i stalden og to mere på landet, som snart kommer ind i træning. Det er et passende antal for os. Min søn Oliver bliver min foretrukne jockey, men han har jo andre kunder, og han tager naturligvis ikke hensyn til, at jeg er hans far”, griner Brian Wilson.

John Egan og Crocodile Dundee. Foto: Burt Seeger.
John Egan og Crocodile Dundee. Foto: Burt Seeger.

”Men jeg har dog fundet et godt alternativ. Jeg var i Newmarket i sidste måned og fik en aftale i stand med en rytter, som har vundet Scandinavian Open. John Egan og hans agent har givet mig håndslag på, at de gerne vil komme til Klampenborg. John vandt Scandinavian Open med Crocodile Dundee (2004 – red.)”, fortæller Wilson.

John Francis Egan vandt 66 løb og indred over 250.000 sterling på de engelske baner i 2015.


Brian Wilson bor i dag i Sverige med sin hustru Maria Westman, og han har således langt kortere rejseafstand til Jägersro end til stalden i Klampenborg. Det er derfor et godt spørgsmål hvorfor han ikke bytter træningskvarter.

Brian Wilson. Foto: Annie Iuul.
Brian Wilson. Foto: Annie Iuul.

”Det er der to årsager til. Mine hesteejere går meget op i at besøge stalden og se til deres heste, og de bor ganske tæt på Dyrehaven. Desuden er jeg fra den gammeldags skole. Jeg kan godt lide, at hestene kan komme på fold og ikke mindst i skoven – så jeg forbliver i Klampenborg”, slutter Brian Wilson.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top