fbpx

400,000 euro for Matauri Pearl

Coulonces Consignment med svenske Anna Drion i spidsen solgte ikke blot L’Amour De Ma Vie, men også en anden hoppe med skandinavisk tilknytning, til Ballylinch Stud i Irland.


Det var den 6-årige hoppe Matauri Pearl (Hurricane Run) i fol ved Cape Cross, der som bekendt er far til årets europæiske tophest Golden Horn. Hun fik hammerslag ved €400.000 (2.980.000 dkk)

Matauri Pearl blev købt af agent Lars Kelp på Arqanas åringsauktion i 2010 for €52.000 og løb i Mr. Ascots farver og i træning hos Fredrik Reuterskiöld.

Hun vandt fire løb i Skandinavien og 958.385 svenske kroner og heri de store sejre i Svenskt og Norsk 1000 Guineas. Et virkelig flot resultat for de svenske  interesser.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top