fbpx

Moe Greens lillebror solgt for 45,000 euro

Det store følsalg hos Goffs i County Kildare med et katalog på 1202 numre går nu ind på næstsidste runde i dag, inden avlshopperne tager over i weekenden. Der har ikke været køb til Skandinavien indtil videre.


Lot 707, et hingsteføl efter den irske 2000 Guineas-vinder Power ud af  Scripture (Sadler’S Wells) og dermed halvbror til Francisco Castros stjerne Moe Green (Xaar) som vandt Svenskt Derby i 2010, kunne nok vække interesse hos de skandinaviske forbindelser.

Nyttige Hongkong Emperor, der er vinder på Øvrevoll i år er en anden bror, som nu er i karantæne i Newmarket inden han skal slå sine folder i Macau.

Andre købere på auktionen havde også øjnene åbne for dette føl og hammerslaget blev på €45.000 til agent Margreth O’Toole.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top