fbpx

Den femdobbelte australske Gruppe-1-vinder, Elvstroem (Danehill), opkaldt efter den flerdobbelte danske olympiske mester i sejlads Poul Elvstrøm, skal næste sæson virke som avlshingst på franske Haras du Petit Tellier i Normandiet.


Elvstroem.
Elvstroem.

Elvstroem, der nu er 15 år, har avlet en enkelt Gruppe-1-vinder i Australien ved navn Hucklebuck, samt flere Listed-vindere.

Coolmore-hingsten Zoffany, der er førende førsteårs-beskeler i Europa, fik sin 29. individuelle vinder forleden i Irland ved navn Kordestan.

Qatar vil gerne leve top til Dubai som et internationalt væddeløbsland. Man afholder den 29. december et international 2-årsløb over 1400 meter med $US 100.000 i præmiesum og den 30. december løbes der Qatar Derby for 3-årige over 2000 meter. Derbyet er doteret med $US 500.000.

Anmeldelsesfristen er den 1. december og indenfor en uge derefter meddeles der hvilke heste som bliver inviteret med alt betalt for hest, træner, ejer m.v.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top