fbpx

Jägersro eller Lunden?

Hobevis af medlemmerne i Stald KTAS står overfor et vanskeligt valg førstkommende søndag. Danmarks største anpartsstald har heste til start på begge derbybaner – indenfor en halv time.


Houston Heat/Marcos Robaldo når med et sent angreb akkurat forbi indvendige Rocky og La Maitresse. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Houston Heat/Marcos Robaldo når med et sent angreb akkurat forbi indvendige Rocky og La Maitresse. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

På Jägersro gælder det Houston Heat i Svenskt Kriterium, og på travbanen nord for Hellerup hesten Apapmand i kvalifikation til storløbet Dansk Avlsløb.

”Uha den er ikke let”, erkender staldens forretningsfører Bent Rejkjær.

“Havde du spurgt mig for et år siden, havde Lunden været helt oplagt for mit vedkommende, da jeg har lagt mere indsigt i travsport. Men jeg er i dén grad blevet grebet af galopsporten, som så mange af de øvrige af vore medlemmer, som ikke havde noget kendskab overhovedet til fuldblod”, oplyser Bent Rejkjær.


”Det hele er træner Bent Olsens fortjeneste. Rent fagligt vidste jeg det jo godt på forhånd, da han er champion, men manden har en kundeservice overfor hesteejere, som vi ikke har mødt andetsteds i de 25 år i træk, vi har holdt på med det her”, roser Bent Rejkjær.

”Det bliver nok først på dagen, at mange træffer valget mellem Jägersro og Lunden”, fortsætter Bent Rejkjær.

“Lunden opfordrer os jo til at komme derud, hvor de viser løbene på Jägersro i deres sportscafe, som er et stort aktiv for travbanen. Det skal nok få en del til at tage til travløb, men jeg tror også mange vælger at tage over broen”.

”Bent Olsen har oplyst til os, at Houston Heat gik et rigtig godt arbejde i mandags. Både han og Marcos (Robaldo – red.) tror på en god præstation i Svenskt Kriterium”, afslutter Bent Rejkjær.

Stald KTAS ejede heste har indløbet præcis 5.277.681 kroner siden stiftelsen i 1990. I år har galophestene Houston Heat og Miss Phone Girl bidraget mere end staldens fem travheste tilsammen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top