fbpx

Debutsejre til Jimmy Mack og Brazil Jacks yngre brødre

Der var ni løb på programmet onsdag eftermiddag i Stockholm, heriblandt to maidenopgør for den yngste årgang. Avlshingsten Layman, der nu står opstaldet i Chile, har haft en storartet uge både i Skandinavien og internationalt, og denne onsdag fik han en maiden-double med Dallas og Spirit River.


Dallas/Per-Anders Gråberg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Dallas/Per-Anders Gråberg. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Roy-Arne Kvislas Dallas mistede tre længder i starten under Per-Anders Gråberg, men til slut havde han ingen problemer med at besejre Spirit River med små to længder. Begge heste er efter Layman, som virkelig leverer varen blandt sine 2-årige heste i 2015.

Layman er alene på de svenske baner far til 2-årsvinderne Miss Vordingborg, Pocahontas Face, Mrs Lilly Allen, Art Tatum, Santiago og nu altså også Dallas. Dallas er i øvrigt ud af Pennekamp-datteren Melody Star og dermed halvbror til årets svenske 2000 Guineas-vinder Brazil Jack.


Red Hot Chili/Jacob Johansen. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.
Red Hot Chili/Jacob Johansen. Foto: Elina Björklund / Svensk Galopp.

Også onsdagens anden 2-årsvinder har papirerne i orden. Red Hot Chili, trænet af Patrick Wahl og redet af Jacob Johansen, er nemlig helbror til dobbeltmillionæren Jimmy Mack samt øvrige gode navne som som Philadelfia, Crown Of Creation, Mekong, State og Soul Sacrifice.

Red Hot Chili debuterede med at vinde let med halvanden længde foran Niels Petersens favorit Südtirol. Førstepræmien var 50.000 kroner værd for det 2-årige talent, der er opdrættet på Sveriges championstutteri, Rävdansen.


Øvrige overskrifter fra løbsdagen i Stockholm:

Træner Sandra Brolin og jockey Martin Rodriguez vandt to sejre sammen – først med Caravelle og derefter med Concorde.

Niels Petersen tog en double i Westraylöpning, hvor Energia Colonial/Per-Anders Gråberg slog Energia Eroi/Elione Chaves.

Jacob Johansen vandt ligesom Martin Rodriguez to gange. Johansens anden dagssejr blev vundet på ryggen af Tommy Gustafsson-trænede Monanthos.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top