fbpx

Catfight i Keeneland

Én af Breeders Cup-dagens solstrålehistorier var Runhappys sejr i Sprint-opgøret med 1,5 millioner dollars i førstepræmie. Træneren var den unge Maria Borrell, der med kun otte heste i træning udtalte, at det var den lykkeligste dag i hendes liv. Men…


Uddrag fra Maria Borells Twitter-konto. Foto: Twitter.
Uddrag fra Maria Borells Twitter-konto. Foto: Twitter.

Så tweetede hun, at dagen derpå var den ulykkeligste dag i hendes liv, idet ejerens svigerinde og manager, den tidligere træner Laura Wohlers, imod trænerens ønske havde forlangt at Runhappy skulle gå på banen og træne til trods for, at den var hævet og varm i et forben.

Det udviklede sig til et skænderi med det resultat, at fru Wohlers nu skal træne hesten selv.

Med til historien hører, at ejeren Jim McIngvale har været gennem ca. 20 forskellige trænere i sin tid som hesteejer.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top