fbpx

Hattrick i Skandinavisk Grand Prix?

Med 200.000 kroner i samlet præmiesum er Skandinavisk Grand Prix den kommende lørdags hovedbegivenhed på Klampenborg.


Falconet/Rafael Schistl vinder Härkila Pokalløb (L) foran Berling og Coprah. Foto: Burt Seeger.
Falconet/Rafael Schistl vinder Härkila Pokalløb (L) foran Berling og Coprah. Foto: Burt Seeger.

Hjemmeholdets bedste kort er utvivlsomt Falconet, som efter at have vundet løbet i både 2013 og 2014 har mulighed for at score hattrick.

”Han er ikke dårligere end hverken i 2013 eller sidste år”, siger træner Bent Olsen og fortsætter:

“I sidste måned vandt han Pokalløbet mod topheste født udenfor Skandinavien. Det var første gang for hans vedkommende, og det fortæller mig, at han er helt på toppen til på lørdag”.

Femårige Falconet blev millionær i danske kroner med sejren i Härkila Pokalløb (L). Hesten har vundet ni gange i 22 starter med en tilhørende præmiesum på 1.075.580 kroner.

Bent Olsen har haft ansvaret for Falconet fra dag ét, da den mørkebrune hingst som 1-årig kom i træning på Klampenborg. Falconet leverede varen direkte og åbnede karrieren med to sejre i træk.

Efter en overlegen sejr i Dansk 2000 Guineas var han dybt uheldig i Dansk Derby, og på trods af en forrygende afslutning nåede han ikke frem til Quite A Mission og Rock The Legend, hvilket betød en for hans ejer og træner ærgerlig tredjeplads.

Bent Olsen har også Call Of Duty til start i Skandinavisk Grand Prix. Han var anden sidste år bag staldkammeraten Falconet.

”Falconet er en bedre hest end Call Of Duty, men kommer der meget nedbør, er Call Of Duty ikke uden vinderchance. Han er uhyggelig god i blød bane”, slutter Bent Olsen.


Se Falconet sejre i Härkila Pokalløb (L):

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top