fbpx

“Se op for Liber i Oslo”

Øvrevoll har en flot storløbsdag på programmet torsdag aften, hvor Norsk Jockeyklubs Sprintløp (L) og Norsk 1000 Guineas er hovedbegivenheder.


Klampenborgs championtræner, Bent Olsen, har to heste til start denne aften, én i hvert af de to storløb.”Liber var kun syvende senest i Täby Vårsprint, men han fik også et meget dårligt løb og var trods alt kun slået med halvanden længde af vinderen, så jeg var godt tilfreds med ham. Med et bedre løb i Oslo, er han farlig for enhver i feltet, advarer Bent Olsen.

Liber skal i det lille Listed-felt på blot seks deltagere møde både Ragazzo og Easy Road, der var første og anden gennem mål i Täby Vårsprint (L). Denne gang skal Ragazzo give to kilo til både Liber og Easy Road, hvilket ikke bliver nogen nem opgave – men Ragazzo har ikke tabt på Øvrevoll i tæt på tre år.


Miss Phone Girl udfordrer Icecapada

Tattersalls Norsk 1000 Guineas for de 3-årige hopper byder på gensyn med Niels Petersens Icecapada, der henrykkede hele Skandinavien med sin fantomafslutning i Dianalöpning på Täby.

Her var lillesøsteren til Hurricane Red sidst ind på opløbet, men herefter katapultede hun forbi hele feltet over få hundrede meter og vandt til slut meget sikkert. Spørgsmålet er, om hun ikke allerede nu har markeret sig som Skandinaviens i særklasse bedste 3-årige hoppe?

Konkurrenterne tæller øvrige prominente navne so Taja, Antigua, Havannas Dream og ikke mindst Bent Olsens Miss Phone Girl, som kommer med tre sejre på stribe.

”Miss Phone Girl møder hidtil hårdeste modstand, men hun bliver også bedre og bedre. Hun løser bare opgaverne og har nu tre sejre i træk. Hun kender banen i Oslo fra en af sine sejre og jeg tror på en top-3-placering i et meget stærkt besat Norsk 1000 Guineas”, slutter Bent Olsen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top