fbpx

Klampenborg 30. maj: Det sagde de efter løbene

”Juana havde arbejdet godt op til debuten, så jeg havde forhåbninger. Vi må se at finde et løb til hende inden Opdrætningsløbet”

Træner Bettina Andersen.


”Forklaringen på, at Full Indy løber så godt i en alder af ni, skal nok findes i at den er argentinskfødt. De argentinske heste er stærke og gennemtrænede”.

Ejer Jan Östlund.


”Kingsbridge brød ud i banen til slut, og det var tæt på at koste sejren. Han er fortsat meget urutineret, selvom han er fire år. Han bliver endnu bedre til næste år”.

Jockey Oliver Wilson.


”Stradivarius var bedre end forventet. Det var hans første løb med blinkers. Jeg fortryder ikke, at vi ikke prøvede det i fjor, for han fungerede jo fint i hele treårssæsonen. Harbour Light var klart godkendt som anden, begge går nok frem til Breeders’ med løbet i kroppen, men modstanden bliver også hårdere end i dag. Candyfloss skuffede. Vi må tjekke hende op”.

Træner Søren Jensen.


”Vores heste er virkelig godt gående, og vi kommer også med mindst to heste til næste løbsdag. Vi har desuden fået ny hest i træning. Det er dejligt lige nu”.

Træner Rune Ohlsson efter sejren med Dom Perignon.


”Jeg troede også på forhånd, at en af vores to heste skulle vinde løbet, så det er perfekt at de er første og anden. Hattrick vandt sikkert, men jeg kunne også godt lide afslutningen fra Negotiator. Der er noget at bygge videre på”.

Træner Bent Olsen.


”Margaux løber lige godt om det er på græs ellers dirt. 1200 meter på Jägersro er dog lige i det korteste, for det går så stærkt fra start. Han er en effektiv sprinter, men lige et nummer for lille til Klampenborg Store Sprint og den type løb”.

Træner Hans-Inge Larsen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top