fbpx

Gentleman Jack fuldendte Stott-double i Grand Cup

Brødre-duoen Marc og Nicolaj Stott tog mandag hjem fra Århus med hver to sejre. Højest doteret var sejren i Grand Cup over 2000 meter, hvor Gentleman Jack nedkæmpede Rockyto og sled sig til førstepræmiens 17.600 kroner.


Gentleman Jack fristede undervejs i løbet en tilværelse bagest i feltet, men da Luis Santos satte fart under Robbie på sidste del af bagsiden og rundt opløbssvinget, satte Nicolaj Stott smart efter med sin hest, der blev trukket med ind på den lige strækning og straks kunne tage kampen op med indvendige Rockyto.

De to duellanter kæmpede hårdt op mod målstregen, men til slut fik Gentleman Jack et sikkert overtag. Vainqueur blev tredje før Lumineuse og Robbie.

Det var anden dagssejr for Stott-brødrene, der tidligere havde indledt V5-spillet med en sikker favoritsejr til Yellowstone.

Her var der endda tale om en double for Marc Stott, der ligeledes træner andenhesten, Lucky, redet af Malin Holmberg. Senere blev det til endnu en andenplads for Marc Stott og Malin Holmberg med Double Nine i Nordic Star Handicap.

Her gik sejren til Margot Fonteyn, der havde sin træner Sabina Gammelgård på ryggen.

Netop Sabina Gammelgård havde en stor dag i Århus, hvor hun foruden rytter/trænersejren med Margot Fonteyn også vandt Playboy Handicap med Sarah foran Mad Lads Romance/Nicolaj Stott (endnu en andenplads til træner Marc Stott) og tilmed indledte dagen med en montésejr i bøjlerne på New Lollipop.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top