fbpx

V5-galop i Århus 2. Pinsedag

Samtlige løb i V5-spillet omhandler galopløb, når Jydsk Væddeløbsbane i morgen, mandag, byder indenfor til væddeløb 2. pinsedag.


Netop 2. pinsedag var i mands minde dagen for afholdelsen af provinsgaloppens bedst betalte løb, det 2200 meter lange Jyllandsløb, men nu rides løbet i stedet i årets sjette måned.

Aalborg-champen John Nielsen gæster Smilets By med fire heste, og spørgsmålet er om der bliver noget smil hos nordjyden på turen hjemad.

”Nobel Pride (3. løb – nr. 4) var lidt under standard i sæsondebuten heroppe i Aalborg. Havde trænet til mere og skal være bedre med løbet i kroppen. Præstationen forleden var ikke god nok, til jeg kan tro på vinderchance”.

“Angie’s Nap (4. løb – nr. 2) var heller ikke overbevisende i sæsondebuten. Havde dog heller ikke trænet så godt som Nobel Pride. Kommer ud med en høj vægt på mandag. Jeg er tilfreds hvis den kommer i pengene”.

”Aqua Lad (5. løb – nr. 11) var jeg heller ikke tilfreds med i dens første start i år. Var godt nok i pengene, men for stort slået af vinderen. Ligesom Nobel Pride og Angie’s Nap skal den også være bedre med et løb i kroppen, og i en tør bane kan den være en outsider”.

”Vainqueur (7. løb – nr. 1) har haft to gode sæsoner for mig, og skal nu starte for første gang i år. Jeg er tilfreds med den i træningen. Det blev et godt felt, men man skal lægge mærke til, at min hest vandt i sæsondebuten i fjor. Den er steget i handicap i forhold til sæsondebuten i 2014, men er også blevet bedre. Tror han er langt fremme, slutter John Nielsen.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top