fbpx

iPad gjorde Klampenborg lydløs: “Det kom helt bag på os”

Seneste lørdags løb i Klampenborg foregik uden lyd på banen fra banespeakeren Peter Jørgensen, da Klampenborgs iPad gik i sort. Den iPad, som styrer hele lydanlægget på banen. Trods ihærdige anstrengelser kom Apple-enheden aldrig op at køre.


”Det kom helt bag på os”, fortæller banens direktør, Allan Arndt. “iPad’en virkede perfekt i generalprøven om torsdagen. Vi tester altid anlægget to dage før løbene, og der var intet galt med den på det tidspunkt”.

”Vi synes, at publikum viste stor forståelse for situationen og har nu opgraderet sikkerheden, således at der vil være en alternativ løsning, hvis uheldet forekommer igen – hvilket vi selvfølgelig ikke forventer”, oplyser direktøren.

”Vi tester den igen i morgen, og så har vi også fået lokaliseret årsagen til, at der ikke kunne gøres indskud på banen til løbene i begyndelsen af løbsdagen”, fortsætter han.

Men nu var alt ikke sort forleden på Klampenborg Galopbane. Over 60 procent af den samlede omsætning i Danmark blev nemlig spillet på banen. Ingen anden væddeløbsbane i landet har så en stor procentdel af omsætningen spillet på selve banen.

”Og så må man sige, at banens stormskærm viste sin værdi”, siger Allan Arndt.

“Den blev brugt flittigt til at kommunikere ud til publikum, nu når der var lydløst på banen”.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top